19 040 Ft
Cikkszám: BRO-002
Elérhetőség: 2-3 Days
Fuvolán játszó Buddhát ábrázoló valódi bronzból készített értékes Bronz szobor.

"Fuvolán játszani nem kizárólag a gyakorláson múlik. Most jobban játszom, mint a múltban, mert megtaláltam az igazi énemet. Nem érheted el a magasságot a művészetben, ha először nem fedezed fel a felülmúlhatatlan szépséget a saját szívedben. Ha igazán jól akarsz fuvolázni, meg kell találnod az igazi éned az ébredés ösvényén. "

Zöld szín jelentése: A zöld a természet színe. Fejlődést, harmóniát, szemtelenséget, termékenységet jelent. Az emberi szem számára, a legpihentetőbb szín. A zöld szín jelenti még a tapasztalat hiányát, amire a legjobb példa, hogy „zöldfülű vagy még”.

Zöld a Feng Shuiban: Fa elem (Növekedés Vitalitás)
A tavasz kezdetének szimbóluma, ekkor ébred a természet, bújnak ki a növények a földből, hogy magasra nőjenek. Ezért szimbolizálja a fa azt, ami zöld színű, magas, felfelé az ég felé nyúlik. Égtája a kelet. Otthonunkban a virágok, növények, magas tárgyak szimbolizálják. A fa elemű emberek tettre készek, dinamikusak, célirányosak. Tartós sikereket érhetnek el. Türelmetlenek, indulatosak lehetnek, ha céljaik elérésében környezetük lassítja, vagy akadályozza őket. Bágua térkép szerinti helye: Kelet- Északkelet (Gazdagság, siker, család, egészség)

Ezek is érdekelhetnek